levemir

 2014.05.18. 20:07

Elasszociálgatva úgy hangzik számomra, mint egy orosz férfinév. Arról meg a Vodka után a masszívság ugrik be. Szóval mi van, ha a Levemir egy olyan masszívan ütős cucc, mint a Vodka?

A legutóbbi viziten a diab.dokim elborzadt a cukornaplóm láttán és azonnali változtatást javasolt. A meglévő napi 4-szeri szúrás helyett legyen inkább napi 5, és a Lantust váltsuk fel a Levemirrel. Eme utóbbi gyors párja a NovoRapid, de mivel nekem még van néhány Apidra tollam, így ezeket még elhasználhatom, mert elvileg behelyettesíthetőek egymással. A legdurvább látványok a naplómban, a jópár 17-22 közötti szinten kívül, a reggeli tizenvalahányok voltak. Így hát ezek képezik az első célpontot, hogy redukáljuk le őket minimum egy jegyűre, de még jobb lenne 5 körülire. Eleddig úgy tűnik ezt feladatot képes teljesíteni a Levemir. De nézzük meg mit tud pár hét múlva.

Ez az első utántöltős tollam. Az első benyomásom róla, a kezemben tartva, hogy jó nehéz (az eddigi egyszer használatosokhoz képest). Most olvastam a neten valahol, hogy mivel úgy néz ki, mint egy igazi toll, ezért nyilvános helyeken is lehet használni. Nos, ezen muszáj volt hangosan nevetnem.

Íme ő, az új barátom:levemir.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://diabetti.blog.hu/api/trackback/id/tr466179580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-=PT=- 2014.05.18. 21:02:38

Olvasgatva a blogodat, szerencsésnek érzem magam, amiért simán csak adagolnom kell az inzulint, és betartani a kaját.
Nem tudom, ennyi viszontagság után hogy tartanám magam a felszínen.
Remélem az új eszköz és "cucc" végre működni fog. :)

diabetti 2014.05.19. 20:01:25

@-=PT=-: Köszi szépen, kedves vagy, én is remélem:) A felszínen tartás meg nekem is eléggé össze-vissza, néha le-lenyom egy nagyobb hullám, majd valahogy ismét "kibukkanok némi levegőért". Muszáj;)
süti beállítások módosítása